ЗКВМБНАУ сайт для дистанційного навчання
Неділя, 05.05.2024, 19:45
Меню сайту

Пошук

Вхід на сайт

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Технологія виробництва продукції бджільництва

Лекція №3.  Значення медоносної бази. Особливості кормової бази.

Презентація до лекції №3.

Лекція №4. Механізація та обладнання у бджільництві.

Презентація до лекції №4.

Лекція №6. Поняття про силу бжолиної сім`ї.

Презентація до лекції №6.

Лекція №7. Заготівля корму у період головного медозбору.

Презентація до лекції №7.

Самостійна робота №1. Види бджіл. Зовнішня будова тіла бджоли.

Презентація до самостійної №1.

Самостійна робота №4. Організація пасіки. Основні типи вуликів. 

Презентація до самостійної №4

Лекція №9.Походження і класифікація меду. Хімічний склад та властивості меду

Презентація до лекції №9.

Лекція №10. Технологія відкачування, обробки і зберігання меду. Основні сорти меду.

Презентація до лекції №10.

Лекція№11.Технологія оцінки натурального меду.

Презентація до лекції №11.

Лекція№12.Використання пилку для пігодівлі бжіл.

Презентація до лекції №12.

Лекція №14. Класифікація хвороб бджіл.

Презентація до лекції №14.

Навчальна практика з бджільництва (робочий зошит)

Copyright MyCorp © 2024
uCoz