Технологія виробництва продукції бджільництва
Лекція №3. Значення медоносної бази. Особливості кормової бази.
Презентація до лекції №3.
Лекція №4. Механізація та обладнання у бджільництві.
Презентація до лекції №4.
Лекція №6. Поняття про силу бжолиної сім`ї.
Презентація до лекції №6.
Лекція №7. Заготівля корму у період головного медозбору.
Презентація до лекції №7.
Самостійна робота №1. Види бджіл. Зовнішня будова тіла бджоли.
Презентація до самостійної №1.
Самостійна робота №4. Організація пасіки. Основні типи вуликів.
Презентація до самостійної №4
Лекція №9.Походження і класифікація меду. Хімічний склад та властивості меду
Презентація до лекції №9.
Лекція №10. Технологія відкачування, обробки і зберігання меду. Основні сорти меду.
Презентація до лекції №10.
Лекція№11.Технологія оцінки натурального меду.
Презентація до лекції №11.
Лекція№12.Використання пилку для пігодівлі бжіл.
Презентація до лекції №12.
Лекція №14. Класифікація хвороб бджіл.
Презентація до лекції №14.
Навчальна практика з бджільництва (робочий зошит)